Ovan se zaletio da rogovima udari jelena koji je pasao travu u šumi. To mu je bila NAJVEĆA GREŠKA U ŽIVOTU!

U državi Teksas, SAD, vlasnici ranča odlučili su postaviti kameru i snimiti kontakt domaćeg goveda sa divljim.

Srećom, priroda dozvoljava - na periferiji pašnjaka, jeleni, cijela porodica, mirno ispaše. Iz nekog razloga, lokalni ovan je ovo smatrao najvećom bahatošću.

 Zbog toga je sa svojom karakterističnom direktnošću krenuo u napad!

Ali jelen nije bio plašljive prirode. Kratki, strmi rogovi su se sukobljavali s dugim razgranatim. I nakon kratke borbe, ovan je odjednom shvatio da povlačenje neće biti tako sramotno.

Ali jelen nije bio dovoljan i on je u potpunosti naučio prestupnika lekciju.

U videu vidimo trenutak kada je ovan napao jelena i dobio mnogo više nego što je očekivao. Ali ovan je brzo naučio da nikad ne treba birati borbu u kojoj ne možeš pobijediti.

Sukob je počeo kada je ovan potrčao prema jelenu zaštitniku i prestrašila njegova dva laneta. Brzo je uzvratio koristeći svoje ogromne rogove kako bi pokupio ovna i otjerao ga iz tog područja.

Zapanjujući snimak završava tako što jelen juri svog protivnika u daljinu dok druge životinje gledaju u šoku.

Video je prikupio stotine hiljada pregleda širom svijeta, a neki su komentarisali:
- Jadni ovan nije razumio u kakav nered se uvlači.
- Jelen je izgledao kao da gleda svoja posla i jede malo trave kada je napadnut s leđa. Dobro je vidjeti jelena kako vraća ovna na njegovo mjesto.
- Pitam se dokle je jelen jurio ovna? Ovo je bio najsmješniji video koji sam gledao cijeli dan. Hvala druže.
- Ludo je kako ga je jelen jednostavno zaustavio
- Potpuno je nevjerovatno da je to snimio kamerom. Sjajno!!

U nastavku pogledajte ovaj video.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pića koje konzumiraju milioni mogu izazvati gubitak kose, upozorio je dr Abdulaziz Balvi za britanski Express. Lekar ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.