"BARBI DOKTORKA" KOJA JE UNAKAZILA ŽENE NASTAVILA DA RADI! Nadrilekarka Olgica Markanović ponovo "aktivna" na Instagramu, evo čime se sada bavi "BARBI DOKTORKA" FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

"BARBI DOKTORKA" KOJA JE UNAKAZILA ŽENE NASTAVILA DA RADI! Nadrilekarka Olgica Markanović ponovo "aktivna" na Instagramu, evo čime se sada bavi

Nadrilekarka Olgica Markanović, osumnjičena da je u salonu u Beogradu estetskim i hirurškim zahvatima za koje nema odgovarajuće stručno znanje, narušila zdravlje ljudi, nastavila je da radi u Bosni. Ona na Instagramu i dalje reklamira korekcije nosa, usana i kapaka zbog kojih je završila na optuženičkoj klupi. Podsetimo, "barbi doktorka", uhapšena početkom februara 2021. godine zbog sumnje da je u svojim salonima u Beogradu i Banjaluci unakazila 11 osoba, za nekoliko stotina evra obučavala je klijente kako da bez dozvola rade isti posao.

Olgica Markanović, pored toga što je navodno izvodila intervencije za koje, kako se sumnja, nije imala adekvatno znanje ni kvalifikacije, držala je "edukacije" klijentima na kojima je od njih pravila svoje "kolege" - lažne estetske hirurge. Za nekoliko stotina evra, koliko su obuke kod nje koštale, klijente je učila kako da rade, ali i kako da sakriju svoju "malu tajnu" da nisu doktori - ne izdaj račun, ne fotografiši se dok radiš, vežbaj na piletu, kupi diplomu, zovi instrument olovkom, a ne iglom i kad dođeš na sud moći ćeš da se odbraniš.

Zbog prijava i konkretnih slučajeva, i ovaj slučaj završio je na sudu.

- Sada je na Instagramu je napisala da je osnivač edukativnog centra "Maderocentar", a na stranici tog centra ponovo reklamira korekcije nosa, usana, kapaka i celog lica, hirurške zahvate, ali i tretman "plazma penom", kojom je prema optužnici već unakazila lica žena - otkriva sagovornik Kurira.

Pacijentkinja sama skinula krastu i stavila puder
Optužena Markanović je tokom saslušanja tvrdila da samo jednu oštećenu u ovom predmetu poznaje i da je njoj radila kozmetički tretman.

Ona je objasnila da je oštećenoj K.M. dva puta radila tretman jer je, kako kaže, htela još da koriguje kožu nosa.

Markanović je tvrdila da se K.M. nije pridržavala uputstva za negovanje tretirane regije, već da je sama skinula krastu koja se formirala i da je na to stavljala puder.

Takođe, ona je istakla da joj nije poznato ko je radio drugi put tretman oštećenoj, ali da je ona za to vreme bila u salonu.

Nakon drugog tretmana, oštećena K.M. je, kako kaže Markanović, počela da joj šalje preteće poruke jer nije bila zadovoljna dužinom oporavka od tretmana.

Ona je precizirala da joj je K.M. čak poslala preteću poruku u kojoj je pisalo "sada ćeš videti šta te čeka".

Markanović je na početku svoje odbrane tvrdila da se klijentima nije predstavlja kao medicinski radnik, kao i da nije nosila beli, već roze mantil.

Kako kaže, ona ne zna ko je osim nje koristio aparat "plazma pen", dok je naglasila da aparat koji se pominje u optužnici nije njen i da ga ona nije koristila.

Markanović je takođe rekla da je vlasnik salona njena nekadašnja saradnica Tasić, a da je ona dolazila na svakih 20 dana kako bi radila tretmane.

Ona je objasnila kako radi aparat koji je koristila navodeći da ne dodiruje samu kožu tokom tretmana.

(Blic, Kurir)

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.