Bio je NAJBOLJI FRAJER bivše Jugoslavije, žene su vrištale kad prođe ulicom: Droga ga je uništila, a evo kako danas izgleda

Tokom osamdesetih i početkom devedesetih Nebojša Bakočević bio je omiljeni glumac svake žene, a onda se iznenada povukao iz javnosti. Nakon više manjih uloga, u "Bošku Buhi" je igrao Dragutina Miloševića Čikala, da tada je tumačio sve važnije i veće uloge. Među najzapaženijima su one u "Zaboravljenima", "Kako je propao rokenrol", "Crnom bombarderu"...

Nebojša Bakočević je važio za jednog od najlepših glumaca koji su se pojavili na našoj sceni, a s obzirom da mu talenta nije manjkalo, mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, a smešio mu se i Holivud. Žene su ga obožavale, vrištale su kad ga sretnu na ulicama Beograda, a on nije krio da je i on voleo njih.

- To morate da pitate žene, ali moram da priznam da sam primetio da me vole, a ja njih obožavam. Kad sam 1983. upisao Akademiju, jedna od devojaka mi je rekla da sam glumu upisao zbog žena. Ima u tome istine. U životu me zanimaju isključivo dve stvari: hrana i žene. Za Oskara me baš briga - rekao je Nebojša svojevremeno u jednom intervjuu.

Međutim, usledili su problemi sa zavisnošću od narkotika i zakonom, te se Nebojša pojavljivao sve ređe na malim ekranima. Beogradski mediji su pisali da je postao zavisan o heroinu. Jedno vreme su u novinama kružile informacije da je uhapšen zbog pokušaja pljačke u Kotoru. Navodno, glumac je pokušao da nabavi novac za drogu.

Neki su išli i korak dalje, te su pisali da sugrađani viđaju Bakočevića kako „baulja“ ulicama srpske prestonice. Tabloidi su objavili da ga je zbog jednog incidenta i otac Lazar prijavio policiji, pa je noć proveo u pritvoru. Navodno je ocu donosio nalaze urina koji nisu pokazali prisustvo narkotika u organizmu.

Svojevremeno je bio je u burnoj vezi sa balerinom Ašhen Ataljanc, a ako je verovati natpisima u novinama, vezi je „presudila“ droga. Balerina je jednom prilikom kazala da joj je iskreno žao Nebojše, jer je od glumca na vrhuncu popularnost postao zaboravljen i odbačen. Zanimljivo je da je mnoge opasne filmske scene snimao sam, bez kaskadera, jer nije želeo da gledaoci primete da to nije on. Na setu je uvek bio perfekcionista, što se videlo i na krajnjem proizvodu.

Nebojša se od 2000. godine do danas pojavio u svega nekoliko ostvarenja: u seriji "Vratiće se rode" i filmu "Artiljero", a jedna od novijih uloga mu je bila u seriji "Pet". Zahvaljujući tome, verne obožavateljke Nebojše Bakočevića imale su priliku da ga vide posle mnogo godina.

Glumac je, inače, proteklih godina dao svega nekoliko izjava. Nije poznato hoćemo li ga ponovo gledati u nekom novom ostvarenju, ali jedno je sigurno - žene bi ga, i nakon toliko godina, dočekale s velikim oduševljenjem.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.