Ljubavna priča Danice iz „Lajanja na zvezde“ je kao filmska: Povukla se iz javnosti i radila kao bebisiterka, a onda je upoznala teniskog trenera i verili su se posle samo mesec dana

Glumicu Natašu Tapušković domaća publika najbolje pamti po ulozi Danice u filmu "Lajanje na zvezde".

Ipak, ona je na vrhuncu popularnosti odlučila da se povuče sa scene i otišla je u Italiju da radi kao bebisiterka.

„Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca“, rekla je ona jednom prilikom, preneo je „Kurir“.

O svom privatnom životu ne voli mnogo da govori, a poznato je da je već godinama u srećnom braku sa teniskim trenerom Vukom Tapuškovićem.

„Imala sam 27 godina i nisam bila ni u kakvoj žurbi da sretnem ‘gospodina pravog’, a naravno da mi je bilo veoma neprijatno što me upoznaju s nekim dečkom na taj način. Vukova kuma, koja je bila ubeđena da smo jedno za drugo, organizovala je susret u ‘Stupici’, posle predstave ‘Supermarket’, u kojoj sam igrala. Pružio mi je ruku, nisam čula kako se zove, samo sam pomislila: ‘Aha, ovo je moj muž’. Moji odabiri do tada su bili sasvim suprotni. On je bio toliko različit od svih da sam pomislila: ‘Sigurno je to taj’. Svideo mi se zbog energije, blagosti, topline, plemenitosti, kvaliteta uz koje sam mogla da dođem do još bolje sebe“, ispričala je glumica svojevremeno.

Kako je kazala, ljubav im se desila na prvi pogled, a verili su se mesec dana kasnije.

„Živeo je u Americi i tada je došao na deset dana. Posle dva-tri dana oboma nam je bilo jasno da smo jedno drugom predodređeni. Mesec dana kasnije smo se verili. Sačekali smo da završim film ‘Život je čudo’ i venčali se posle godinu dana“, otkrila je Nataša.

Istakla je i da se dvoumila oko promene prezimena, ali je na kraju odlučila da devojačko Šolak zameni za Tapušković.

„Prezime Tapušković uzela sam da bih svojoj deci u doživljaju porodice omogućila celovitost. Kao dete doživljavala sam mučne scene u školi kada me pitaju za ime i prezime oca i majke, a moram da izgovorim dva različita. Smetalo mi je što moja porodica nije jedno, kao da smo bili rasparčani. Ne smatram da je razvod strašan, niti imam strah od sopstvenog, iako ne bih volela da se to ikada desi, ali mi je najvažnije da moja deca sve vreme gledaju naš zdrav odnos i da što pre nauče da budu u dosluhu sa svojom intuicijom. Tako je normalno da se sad kad imam svoju porodicu, trudim da ne ponavljam neke pogrešne obrasce“, zaključila je glumica jednom prilikom.

Izvor: nova.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.