Šta uradi od sebe ženo? Bila je SAN SVIH MUŠKARACA s licem anđela, a sada se iskrivila od silnih OPERACIJA I BOTOKSA

Američka glumica Deniz Ričards uslikana je tokom ručka sa ćerkom i prijateljicom u jednom restoranu u Kaliforniji. Mnogi su se zaprepastili kada su videli koliko, se nekada najlepša žena na svetu, uništila operacijama. Ponovo je povećala usta, i dorađivala lice filerima, a od njene nekadađnje lepote nema ni traga.

Deniz Ričards godinama je važila za jednu od najlepših glumica u Holivudu. Slavna plavuša bila je predmet snova i žena i muškaraca, koji su podjednako maštali o njoj, a brojne dame nosile su njene fotografije u ordinacije hirurga ne bi li ih učinili što više nalik na lepu glumicu.

Nažalost, dani kada je bila poznata po svojoj lepoti davno su iza nje, a poslednjih godina više se priča o njenim neuspelim plastičnim operacijama i turbulentnom privatnom životu.

Nažalost, Deniz je, kao i njene brojne koleginice imala problem da se pomiri sa starenjem, te je pomoć potražila u ordinacijama hirurga. Vremenom je njena zavisnost od operacija učinila njen lik neprepoznatljivim, a nove fotografije idu u prilog toj tvrdnji.

Čini se da su njena usta ponovo veća nego što su bila, a zbog svega su "pala" na ivicama formirajući takozvani "osmeh Džokera". Od trenutka kada su se fotografije našle na mrežama, mogli su se pročitati i zabrinuti komentari fanova koji su najpre posumnjali da nešto nije u redu.

"O bože, šta je uradila sa licem", "Ovo je za psihijatra, a ne plastičara", "Ženo što se unakazi", "Od onakve lepotice, šta ispade"... samo je delić koji se mogao pročitati.

Podsetimo, Deniz je karijeru započela kao model, a krajem 90-ih se probila u glumačkom svetu zahvaljujući ulogama u filmovima "Džejms Bond: Svet nije dovoljan" i "Divlje stvari".

Kasnije je punila medijske stupce svojim turbulentnim brakom s glumcem Čarlijem Šinom s kojima ima dve ćerke Sem Šin (16) i Lolu Šin (14), ali i zbog učešća u rijalitiju "Domaćice iz visokog društva".

Tada su i krenule priče da je uništila lice botoksom i ostalim tretmanima, iako je nekad bila jedna od najzanosnijih glumica.

"Ako ljudi malo bolje pogledaju, imam isti nos i iste usne. Ne koristim botoks ni filere", rekla je jednom prilikom samouvereno, ali činjenica je da joj lice često izgleda natečeno, podbulo i "izmučeno", pogotovo u poslednje vreme.

Izvor: blic.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.