3 znaka Zodijaka koja će ove sedmice pratiti sreća u ljubavi: Proverite da li ste među njima

Bilo da ste zauzeti ili slobodni, čekaju vas dinamična dešavanja na emotivnom polju

Astrološki gledano, planete nekada znaju da “iz čista mira” naprave “mali zemljotres”, ali da posle njega stvari u vezi ili braku budu bolje nego što smo očekivali.

To će se desiti i ove sedmice, a promene na emotivnom planu najviše će osetiti tri znaka Zodijaka - Lavovi, Vage i Škorpije.

Takođe, i ukoliko je vaš podznak u Lavu, Vagi ili Škorpiji, može vam se učiniti da vam se ljubavni svet ruši, ali znajte da je to samo varka. Planete će vas možda podstaći da se posvađate sa voljenom osobom ili da posumnjate u nju, ali ćete već u sledećem trenutku shvatiti da ste bili u zabludi.

1. Lav
Spremni ste na sve vrste provokacija samo da biste ispitali voljenu osobu da li vam je verna i da li vas voli kao prvog dana. Ukoliko “druga strana” ne bude odreagovala na način koji očekujete, možete biti razočarani.

Ali, isto tako, budite spremni na prijatna iznenađenja koja će vam “druga polovina” priređivati onda kada ste već poverovali u zabludu da ćete biti ostavljeni i da je vašoj vezi ili braku došao kraj.

Slobodnim Lavovima smeši se zanimljivo poznanstvo sa osobom koja ih odavno posmatra, ali nije imala hrabrosti da priđe.

2. Vaga
Većina pripadnika ovog znaka izabrala je “drugu polovinu” sa kojom ih deli velika razlika u godinama, pristupu životu ili viziji budućnosti, što unosi dozu dinamike u vezu ili brak.

Tokom ove sedmice Vage će biti iznenađene što će ih voljena osoba slediti u svemu, bez pogovora i bez prebacivanja. Čak, često će se dešavati da će partner, odnosno partnerka prepuštati Vagi da odlučuje o svim pitanjima, što će ona doživeti kao veliki izazov i pomak nabolje.

Slobodne Vage posle jednog iznenadnog susreta više neće imati dilemu da li je neko izgubio glavu za njima.

3. Škorpija
Osobe rođene u ovom vodenom znaku u narednih sedam dana će “terati mak na konac”, ne razmišljajući koliko će time povređivati osobu koju vole. Ali, ni “druga polovina” neće biti ćutljiva, niti će se povlačiti pred jarošću koju će Škorpija "prosipati".

Ukoliko ste Škorpija, budite spremni na to da će vas “druga polovina” iznenaditi postavljanjem “crvene linije” preko koje nećete moći da pređete i to će vam jasno staviti do znanja. Iznenađujuće je da ćete vi poštovati takvu odluku voljene osobe, ali i “crvenu liniju”, jer ćete shvatiti koliko ste s jedne strane preterivali, a s druge koliko ste blagosloveni što imate tako odlučnu osobu pokraj sebe.

Slobodne Škorpije privući će neko ko je dijametralno suprotan njima i ko neće skrivati simpatije.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.