Mars ulazi u znak Ovna: Mnogima će pokrenuti energiju, ali i konflikte

Mars po svojoj prirodi može biti i destruktivan

Mars ulazi u znak Ovna 25. maja. Biće u aspektu sa Jupiterom i Mesecom. Mars je u svom sedištu i pokrenuće mnogima energiju, ali oprez od konflikta i sukoba.

Mars po svojoj prirodi može biti i destruktivan, objašnjava astrolog Aleksandra Bjeljac.

Ovan
Energija vam se vraća. Vreme je da se pokrenete i završite sve što niste do sada. Oprez od sukoba ili ishitrenih postupaka.

Bik
Karma je naglašena u ovom periodu. Moguće su pojave karmičkih ljubavi. Teži snovi i prolazna uznemirenost.

Blizanci
Odličan period za ostvarivanje želja i planova. Sve je na vašoj strani. Moguće lepo poznastvo preko prijatelja ili društvenih mreža. Vreme je da realizujete sve vama bitno. Izbegavajte sukobe i teške reči kada su prijateljstva u pitanju.


Rak
Pokrenite sve u vezi sa poslom, statusom. Postoji mogućnost napredovanja i realizacije poslovnih planova. Izbegavajte sukobe sa nadređenima.

Lav
Odličan period za planiranje putovanja i edukacija na mnogim poljima. Vraća vam se energija i kreativnost. Moguće lepo poznastvo ili pojava osobe koja ima veze sa inostranstvom.

Devica
Možete biti uznemireni, nervozniji. Samo se opustite dok je Mars u Ovnu. Izbegavajte konflikt i pazite na moguće povrede.

Vaga
Izbegavajte sukobe sa voljenom osobom. Vi koji ste u braku ili stabilnoj vezi, ne ulazite u rizik i rasprave. Mogućnost ulaska u prolazne avanture.

Škorpija
Dosta posla, ali su mogući sukobi i briga. Obratite pažnju na povrede i ostanite smireni. Nekima moguće poznastvo ili pojačana strast sa jednim od kolega.

Strelac
Mogućnost pojave neke vama bitne osobe, a svi koji ste u vezi ili braku oprez od sukoba. Bićete aktivni i što više se krećite.

Jarac
Mogući problemi vezani za porodicu. Izbegavajte konflikte sa bližnjima. Bolji aspekti u natalnoj mogu doneti promene u vezi sa domom ili nadogradnju i rad vezan za kuću.

Vodolija
Izbegavajte sukobe sa okruženjem i rodbinom. Budite strpljivi, manje nervoze. Moguć odlazak na kraće putovanje koje će vas opustiti.

Ribe
Oslobođenje od stresa i sukoba je pred vama. Ulazite u mirniji period. Prolazna briga vezana za finansije. Obratite pažnju na ishranu. Sve radite polako i smireno.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.