Devicu i Jarca čeka povoljna poslovna sedmica, a Bika i Ribe lep period u ljubavi

Kojim znacima Zodijaka naredne sedmice stiže podrška planeta da ostvare sve što žele? Čega bi trebalo da se čuvate, a šta će vas prijatno iznenaditi? Astrolog Olga Savić tumači za vas položaje planeta i sugeriše na šta bi trebalo da obratite pažnju.

OVAN
Hrana

Neophodan vam je povećan broj kalorija, jer je pred vama period intenzivnog fizičkog, ali i mentalnog trošenja, pa kroz hranu koja se lako vari, potrebno je da obezbedite energiju. Unosite najpre više biljnih vlakana kroz salate ili grilovano povrće. Izbegavajte brzu i konzerviranu hranu, naročito mesne prerađevine.

Ljubav

Partnerska i vaša planeta se nalaze u istom znaku, na istoj teritoriji – vodenoj, emotivnoj, pomalo nejasnoj. Za stabilne emotivne relacije ovo je dobar period jer može doneti više bliskosti, poverenja, emotivnosti, povezanosti na jednom dubljem nivou. No, nekim drugim parovima ove će pozicije planeta doneti sumnju u partnerovu vernost, a isto tako i vrlo jake prilike za ulazak u tajne emotivne priče. Ukoliko ste već ušli u nešto što je tajno – pa, neka je sa srećom jer biće sve komplikovanije i luđe.

Slobodni Ovnovi – čežnje, potajne želje, maštanja, sanjarenja, idealizacija i naravno – zabranjeno voće.

Posao

Pomalo čudan poslovni period. Neće biti loš po vas, može vam doneti prilično isplative poslove i dogovore kao i veći priliv finansija. No, definitivno će energija biti drugačija-vaša, u poslovnom okruženju, sa ljudima sa kojima ćete sarađivati. Mnogo toga će biti nedefinisano, "ispod žita", ići će usporenije, mnogo obećanja i naravno još više laži i likova koji pokušavaju da vas uvuku u kombinacije ili vam "prodaju šarene laže". Bavite se legalnim, jasnim i čistim poslovima i istim takvim ljudima.

Zdravlje

Umor, problemi sa spavanjem, glavobolje, sinusi.

BIK

Hrana

Zasladite se u ovoj sedmici voćnim salatama, voćnim jogurtom ili svežim sokovima. Izbegavajte da između obroka jedete slatkiše i grickalice, bolje ih zamenite šakom orašastih plodova. Budite umereni i kada je meso u pitanju.

Ljubav

Bikovi trenutno imaju veliku planetarnu podršku, koja će se od ulaska Sunca u ovaj znak 20. aprila dodatno pojačati. Za razvoj emotivnih veza, za popravljanje svega što se popraviti da, za unapređenje odnosa sa partnerom, ovo je više nego dobar period. Trpeće samo one emotivne relacije u kojima postoji nepoverenje i ljubomora ili u kojima partner i vi niste rešili neki veliki problem iz prošlosti.

Slobodne Bikove očekuje vrlo povoljan period za izlaske, druženja i nova poznanstva. Dobro vreme da se probudite, prodrmate i da vašu pažnju privuče jedna (ili više) zanimljivih osoba.

Posao

Koliko god da vam druge planete daju podršku, Saturn i dalje vedri i oblači u polju posla, karijere, nadređenih i njegovog uticaja se nećete brzo rešiti. Dokle god je tu sa nadređenima ćete morati da pravite kompromise i prilagođavate im se, a možete očekivati i odgovorne, ali teške i zahtevne poslovne obaveze. No, od početka nedelje stižu iznenađujuće informacije. Za neke, pozitivna iznenađenja, za druge baš i ne. Bilo da je jedno ili drugo u pitanju, umećete da odreagujete na pravi način.

Zdravlje

Manji problemi sa spavanjem.

BLIZANCI

Hrana

Gledajte da ne pravite mnogo prekršaja kada je ishrana u pitanju, izbegavajte veće količine mesa, naročito prženog i pohovanog. Više bi vam prijala riba, a ako to nije vaša omiljena namirnica, onda grilovano meso, najbolje piletina ili ćuretina.

Ljubav

Ako se malo potrudite, odnos sa voljenom osobom može biti prilično korektan. Nećete biti u nekom specijalnom ljubavnom zanosu, ali ćete moći da se dogovorite o zajedničkim planovima i prioritetima. Bilo bi dobro da preskačete previše komplikovane teme i dileme, da se ne biste spotakli i upali u ćutanje ili raspravu. Ako vi lično budete menjali raspoloženja na svaka dva sata, kompromis i dogovor će biti teško postići.

Slobodnim Blizancima vladar je iza leđa, u polju podsvesti i tajni što može da ukaže na to da krijete zainteresovanost za nekog, ali i da vas privlače tajne veze, vezice i avanture.

Posao

Početak nedelje može doneti informacije od nadređenih ili osoba koje vas podržavaju koje će vas prilično iznenaditi. Ima naznaka da to iznenađenje jeste pozitivno po vas - samo da ne ostane na obećanjima, a da na realizaciju čekate predugo. Generalno gledano, vaše su poslovne pozicije prilično solidne, a postoji mogućnost da ih u narednom periodu i poboljšate. Možete imati čudan osećaj u vezi nekih saradnika, da vam ne govore sve ili da nešto kriju od vas. Pratite ove situacije, pažljivo.

Zdravlje

Osetljivost grla. Stariji bi trebalo da pripaze na koštano zglobni sistem.

RAK

Hrana

Rakovi će baš u ovoj nedelji rešiti da krenu sa promenama u ishrani. Više ćete se okrenuti svežem povrću, pa će salate, grilovano povrće ili variva postati maltene neizostavni na vašem stolu. Moguće je da ćete pojačati i unos mesa, ali tu gledajte da ne preterujete.

Ljubav

Prenaglašena vodena energija može da prija onim emotivnim relacijama u kojima zaista postoji povezanost i bliskost. Budiće vam osećanja, doneće vam zajedničke snove, želje i planove. No, ukoliko te bliskosti i povezanosti nema i vaš odnos je u zastoju ili krizi, može doneti da oboje želite da popravite odnos, ali da po tom pitanju ne radite ništa. Može vam doneti obostrano ćutanje i povlačenje u neki svoj svet.

Slobodnim Rakovima predstoje istovremeno lepe, ali pomalo idealističke i neuhvatljive emotivne šanse. Neki snovi se mogu ostvariti, a neki će se vrlo brzo raspršiti i nestati.

Posao

Postoji podrška za vaše planove i neki od njih mogu početi sa realizacijom baš u ovom periodu. Samo budite nešto praktičniji i racionalniji; lepo je planirati, ali mora da postoji utemeljenje i dobra osnova, inače od planova neće biti ništa. Prilično pozitivne informacije i vesti mogu krenuti od ove sedmice i doneti vam bolje raspoloženje, pojačati optimizam. Neki ljudi jesu na vašoj strani i mogu vam biti od pomoći, priskočiti savetom. Finansijski segment će se blago popraviti u ovoj nedelji.

Zdravlje

Sinusi, glavobolje, alergije i oscilacije pritiska. Meteoropatske tegobe kod starijih.

LAV

Hrana

Trebalo bi da izbegavate masnu, previše kaloričnu hranu sa puno začina, ali i veću količinu slatkiša. Možete se s vremena na vreme zasladiti čokoladom sa većim procentom kakaa, kao i voćem i voćnim salatama. Izbegavajte peciva, brzu hranu.

Ljubav

Komunikacija u partnerskim odnosima je pomalo nestabilna. O mnogim stvarima (a neke od njih su zaista bitne za vaš odnos) ne razgovarate, izbegavate ih ili ostavljate "za neki drugi put". Promena koja je započela između vas dvoje donela je neka poboljšanja , ali ovim putem morate nastaviti, polako i ne izbegavati da se više otvorite jedno drugom. Sve ono što ostane neizrečeno, pogotovo ako se vezuje za tajne, bilo partnerove ili vaše, potencijalni je problem u budućnosti.

Slobodnim Lavovima postoje šanse za ljubav, ali to su toliko čudne, neobične i neuhvatljive priče i osobe i ne znam šta ćete sa njima.

Posao

Biće dosta nervoze i nemira i u poslovnoj svakodnevici, ali i u kontaktu sa saradnicima i nadređenima. Dosta promenljiva ponašanja onih sa kojima radite, a i komunikacija će biti nestabilna i sa oscilacijama. Sunce, koje vlada vašim znakom ulazi u polje karijere. S jedne strane, ovo će vam svakako doneti veliku fokusiranost na poslovni segment i čak može povoljno uticati na stanje vaših finansija, ali s druge, moraćete mnogo odgovornije i ozbiljnije da se posvetite svakom detalju i svakoj obavezi.

Zdravlje

Prijaće vam boravak u prirodi i fizička aktivnost.

DEVICA

Hrana

Puni ste energije, ali to može biti samo privid. Baš u ovom periodu jako vam je potreban veći unos minerala i vitamina, ali i redovni obroci. Nemojte ih zbog manjka vremena preskakati, a pogotovo nemojte zaboravljati na doručak.

Ljubav

Prenaglašeno polje partnerstava u koje je krajem prošle nedelje ušao i tranzitni Mars bar u ovoj nedelji vam daje kakvu-takvu šansu da progovorite sa voljenom osobom na pravi način. Nemojte izbegavati da budete inicijator za sve teme, bilo da su one svakodnevne, uobičajene ili se vezuju za vaše zajedničke planove i budućnost odnosa. Pokrenite razgovor, druga strana će ga prihvatiti. Šansa da nešto ispravite ili pokrenete u pravcu koji želite neće trajati večno. Iskoristite je.

Slobodnim Devicama šanse za ljubav postoje, ali ukoliko i druga strana i vi budete ćutali i čekali, one mogu i promaći pored vas.

Posao

Još nekih desetak dana vaš vladar Merkur nalazi se u znaku Bika čija vam energija savršeno odgovara jer vam daje praktičnost, racionalnost, mudre odluke i dobro utemeljenje kada je poslovni segment u pitanju. Pravi je trenutak da ozbiljnije poradite na svojim planovima, pokrenete ih. Nemojte čekati bolji trenutak i da se ama baš sve složi po vašim zamislima – jer ga možete poprilično dugo čekati. Sve ono što dogovorite i pokrenete u ovoj sedmici ima vrlo dobre osnove da traje i bude isplativo po vas.

Zdravlje

Umor, eventualne prehlade. Stariji mogu da imaju probleme sa vratnim delom kičme, glavobolje.

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

Mnogi ćе sе za prеdstojеćе praznikе uputiti van granica Srbijе, a ukoliko planiratе da putujеtе, važno jе da provеritе d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.