3 horoskopska znaka koja žive najduže: Oni znaju da se klone stresa i uživaju u životu

Ako se uzme u obzir ona stara izreka da nam je karakter sudbina, onda sve to dobija još veći smisao
Astrologija kaže da su nam zvezde na rođenju uglavnom prema horoskopskom znaku odredile karakter, ali i sudbinu, pa i to koliko ćemo uživati u ovozemaljskom životu. A ako se uzme u obzir ona stara izreka da nam je karakter sudbina, onda sve to dobija još veći smisao.

Oni koji se bave zvezdama i planetama kažu da od svih znakova Zodijaka predstavnici ova četiri žive najduže.

1. Devica
Od Device treba učiti mnogo toga. Njen sterilan i racionalan pristup životu uvek se isplati na duge staze. Ona deluje kao da nema osećanja, praktična je i pomalo škrta; uvek se u svakom problemu dočeka na noge.

Baš zbog tog njenog uma ona ima jak mehanizam da se odbrani od svih nedaća i neprijatnosti koje je zadese i ne dozvoljava da joj život pravi raspored već ga ona sama pravi. Zbog svoje analitičnosti, uvek je dva koraka ispred drugih i spremna je za izazove.

2. Škorpija

Škorpija se uvek oslanja samo na sebe. Zbog izražene intuicije problem otkriva i rešava i pre nego što se pojavi.

To joj daje samo prividnu smirenost jer je u njoj vulkan osećaja. Nikada ne gubi energiju na površne stvari i to joj daje prednost u odnosu na druge znakove Zodijaka. Život je za nju avantura! Svakako jedan od znakova koji zna da živi život.

3. Strelac
Strelac je večiti optimista. On životu pristupa sa filozofske strane. Strelac se nikada ne zadržava na sitnim stvarima. Najveći problem prihvata sa osmehom nikada neće dozvoliti da ga život "muči".

Nestalan je i uvek misli da je trava tamo negde zelenija i to je princip koji ga uvek gura napred. Ponekad ume da bude na neki način površan, da preleti preko problema.

Baš je to ono što treba da naučimo od njega - da ne trošimo previše energije, jer će život svakako ići svojim tokom, radili mi nešto ili ne radili!

izvor:telegraf.rs

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.