Horoskopski parovi iz kojih se rađaju najbolja deca Horoskopski parovi iz kojih se rađaju najbolja deca

Horoskopski parovi iz kojih se rađaju najbolja deca

Astrolozi tvrde da se iz ovih horoskopskih parova rađaju najbolja deca.

Lav i Ribe - Na prvi pogled teška situacija, ali deca iz tog odnosa pokupe ono najbolje! Od Lava uzimaju gordost i jačinu, a sa druge strane od Ribe uzimaju empatiju, meku dušu koja pravi savršeni balans. Dete kasnije postaje jak čovek, odlučan, čak i pomalo grub, ali samo prema onima koji zasluže, jer ih empatija i intuicija od Ribe nepogrešivo vodi kroz život.

Škorpija i Bik - Intuiciju i lukavost dobijaju od Škorpije, a jačinu i mentalnu snagu od Bika. Deca su lepa, sigurna u svoje odluke a kada i kako reaguju zavisi od unutrašnjeg glasa tj. intuiciju, piše Nportal.

 

Jarac i Blizanci - Izvrsna kombinacija brzog razmišljanja i preciznog donošenja mišljenja. Deca su razigrana, vesela kako rastu postaju ozbiljni ljudi koji svoj talenat brzog razmišljanja koriste u karijeri ( koja im je jako bitna) kako bi brzo doneli jasnu i preciznu odliku.

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.