Četiri horoskopska znaka koje je najteže osvojiti

Astrolozi smatraju da pojedini znakovi Zodijaka tačno znaju šta žele i neće pristati na manje, pa su najveći izazov za one koji traže novu ljubav.

Često čujete da ste jako izbirljivi u pronalasku partnera i da imate visoke standarde? Jednostavno, nikada nećete učiniti kompromis čak i ako to znači beskrajno čekanje savršene osobe. Bilo da se radi o njihovim osobinama, izgledu ili statusu, želite samo najbolje, a ako ne odgovaraju nijednom standardu, to će biti kraj za vas. U tome, kako tvrde stručnjaci, ulogu ima i astrologija, pa je možda za sve kriv vaš horoskopski znak, prenosi Pinkvila.

Ako ste se pronašli u ovom uvodu, proverite jeste li zaista među onima jako izbirljivima kada je u pitanju ljubav.

Bik

Bikovi paze da nikada ne nasedaju na pogrešnu osobu. Prvi potez povuku tek kad znaju da ta osoba odgovara njihovim kriterijumima idealnog partnera. I kad pronađu savršenu osobu, potrudiće se kako bi to uspelo.

Škorpija

Škorpije su strastveni i intenzivni što se tiče romantike. Stoga je pomalo teško poverovati, ali Škorpije imaju neverovatno visoke standarde i jednostavno nisu spremni na bilo kakav kompromis. Znaju šta žele i neće pristati na manje.

Strelac

Strelci su vrlo izbirljivi što se tiče odabira ljubavnog partnera. Imaju tu ideju savršenog pojedinca i drže je se stalno. Nikad neće pristati na manje, čak i ako to znači da dugo budu sami.

Jarac

Jarac ima listu osobina koje želi kod svog partnera. Siguran je i pouzdan, od onih kojima se zapravo ne žuri da pronađu srodnu dušu. Stoga Jarac može lako da pričeka osobu koja bi odgovarala njegovim nerealno visokim zahtevima.

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.