Tri horoskopska znaka koja će napustiti partnera bez objašnjenja Tri horoskopska znaka koja će napustiti partnera bez objašnjenja FOTO: Shutterstock

Tri horoskopska znaka koja će napustiti partnera bez objašnjenja

Ako se osete zapostavljeno ili nemaju sigurnosti, određeni znakovi će napustiti partnera bez ikakvog objašnjenja, bez obzira koliko je veza duga.

Ovan

Ovnovi žive spontano i avanturistički i stalno menjaju svoje mišljenje. Ovan na trenutak može pomisliti da je ludo zaljubljen, a zatim iznenada ostavi partnera bez objašnjenja. Takvo njihovo ponašanje nema nikakve veze s partnerom.

Oni trče od osobe do osobe jer ne znaju tačno što žele. Bez razmišljanja o tome šta ih uzbuđuje i što im stvara "leptiriće u stomaku", umesto da uzmu vremena i zapitaju se šta može dugoročno da ih usreći.

Devica

Device su uvek opterećene obavezama i žive brzim stilom života. Ako im se partner sviđa, veza će funkcionisati. Ali ako nekoga ne vole, onda uopšte neće biti nežni prema toj osobi i jednostavno će nestati. Napuštenom partneru ne preostaje ništa drugo nego da shvati da Devicu više ne zanima i nastavi sa svojim životom.

Vodolija

Glavna karakteristika Vodolije jeste da ne voli da se uklapa ni u kakve okvire i da ne podnosi dosadu. Imaju lošu naviku napuštanja ljudi i potpunog nestanka iz života jer podcenjuju bol koju odlazak izaziva.

Smatraju da čine veliku stvar kada ignorišu poruke i pozive, jer pretpostavljaju da njihovo ćutanje neće nikome smetati. Kad Vodolija nekog napusti, on ne misli da radi išta loše.

Izvor: direktno.rs

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.