Ova 4 znaka Zodijaka KRIJU SVOJA PRAVA OSEĆANJA - da li ste među njima?

Postoje ljudi koji će izraziti ono što osećaju direktno. Međutim, ima i onih kojima nije prijatno da svoje emocije pokazuju drugima...

 

I kao što je slučaj sa mnogim našim osobinama ličnosti, izražajnost emocija često ima veze sa kvalitetima koje nam daje naš astrološki znak. Koji znaci imaju tendenciju da sakriju svoja prava osećanja ili treba da nauče kako da se otvore?

Bik

Bik će se otvoriti ako oseti da može da veruje drugoj osobi, ali nije lako zadobiti njihovo poverenje. Oni radije zadržavaju svoja prava osećanja za sebe sve dok praktično ne budu sigurni da niko neće na neki način upotrebiti njihova osećanja protiv njih. Ako ipak prođete test, Bik će biti velikodušan prema vama. Ali ako mu nešto ne pođe za rukom, nastaviće da igra hladno.
Devica
Device su takođe jedan od znakova koji svoja prava osećanja radije čuvaju od znatiželjnih očiju, osim ako je apsolutno neophodno izraziti ih. Oni sami obrađuju svoje emocije, kad god žele. Za njih nema ništa gore od toga da kažu nekome kako se osećaju, a da ne budu primećeni. Device žele da ih čuju, samo ne veruju da će iko osim njih samih moći da im pomogne ili da ih u potpunosti razume.

Jarac

Jarčevi imaju tendenciju da veruju da emotivnost ometa postizanje ciljeva i rada. Pošto je Jarac uvek zauzet karijerom, retko ima priliku da priča o svojim osećanjima. Nemojte se zbuniti. Jarčevi nisu roboti i imaju srce. Jednostavno postoji određeno vreme i mesto za njih da podele svoja osećanja. A gde i kada, to je druga priča.

Vodolija

Nije tajna koliko Vodolija može biti nezgodna sa emocijama. Oni zapravo ne vole da se bave ničijim osećanjima, posebno svojim. Ako želite da znate kako se oseća Vodolija, nemojte čekati da vam to usmeno kažu, jer će verovatno samo izbegavati tu temu. Ako želite da znate šta bi mogli da osećaju, najbolje je da potražite neverbalne znakove.

Izvor: prva.rs

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.