Kažu da ovaj astrolog SVE POGAĐA, a tvrdi da će OVA 2 ZNAKA do kraja avgusta PROĆI KAO BOSI PO TRNJU: Čeka ih UŽASAN PERIOD u narednih 14 dana! Foto: Profimedia

Kažu da ovaj astrolog SVE POGAĐA, a tvrdi da će OVA 2 ZNAKA do kraja avgusta PROĆI KAO BOSI PO TRNJU: Čeka ih UŽASAN PERIOD u narednih 14 dana!

Pavel Globa, možda i najpopularniji ruski astrolog, čije astro prognoze na dnevnom nivou obilaze sovjetske zemlje, nedavno je naveo dva znaka Zodijaka koja neće tako dobro proći u poslednjim danima avgusta. Globa ih je upozorio na nadolazeće loše događaje, a hajde da vidimo ko to treba da se pričuva do kraja avgusta.

OVAN

Predstavnici vatrenog znaka krajem avgusta prolaziće kroz turbulentan period - moguće je da će uronuti u sopstvenu tugu i malo toga će moći da ih trgne iz te apatije. Izdaje iz prošlosti i prošli događaji postaće uzrok trenutnih nevolja. Moguće je da se Ovan u prošlosti ogrešio o voljene osobe, a to će tek sada doći na naplatu. Sve što ste pažljivo krili, saznaće se i moraćete da se obračunate sa sopstvenim greškama. Globa tvrdi da vas čeka lekcija koju nikada nećete zaboraviti, prenosi "Progoroduhta.ru".

DEVICA
Device će krajem avgusta upasti u mrežu sumnjivih odnosa i uplešće se u veoma loše, pa čak i rizično društvo. Čuvajte se loših navika i opasnih hobija, Univerzum za vas sprema velika iskušenja u ovom periodu. Globa savetuje da dva puta razmislite pre upuštanja u rizične poduhvate i druženja sa ljudima koje ne poznajete dobro.

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.