Među njima sevaju varnice: Ovi horoskopski znakovi su dokaz da se SUPROTNOSTI PRIVLAČE

Proverite koji horoskopski znak Vam odgovara kao partner.

Sudeći prema astrologiji, horoskopski znakovi igraju važnu ulogu u kompatibilnosti s drugim ljudima.

Horoskop, dakle, određuje koga smatrate privlačnim, a ponekad je ta osoba vaša potpuna suprotnost.

Ovan i Vaga

Ovan i Vaga su po prirodi vrlo različiti. Ovan je strastven, impulsivan i voli uzbuđenje, dok je vaga skladna, uravnotežena i nastoji da izbegne sukobe.

Međutim ova dva znaka se vrlo dobro nadopunjuju: ovan može naučiti od Vage kako biti taktičniji u svojim postupcima, dok vaga može naučiti od ovna kako biti hrabrija i rešavati probleme direktno.

Bik i Strelac

Bik je po prirodi opušten, praktičan i voli udobnost, dok je strelac avanturistički nastrojen, optimističan i voli izazove. Iako se ova dva znaka na prvi pogled čine nespojivima, oni se zapravo dobro nadopunjuju.

Bik može naučiti od strelca kako se zabaviti i uživati u životu, dok strelac može naučiti od Bika kako biti praktičniji u svom pristupu.

Blizanci i Jarac

Blizanci su društveni, znatiželjni i živahni, dok je jarac ozbiljan, praktičan i fokusiran na cilj. Ova dva znaka se često doživljavaju kao nespojiva, ali oni se zapravo vrlo dobro nadopunjuju.

Blizanci mogu naučiti od jarca kako biti discipliniraniji i fokusirati se na svoje ciljeve, dok jarac može naučiti od blizanaca kako se zabaviti i uživati u životu.

Izvor: blic.rs

Lifestyle

Vaše navike u ishrani mogu imati značajan uticaj na vaše telo. Kada birate hranu koja čini vašu redovnu ishranu, verova...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.