petak, 30 april 2021 20:19

НАРЕДНА ТРИ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ И KРАТKОТРАЈНИ ПЉУСKОВИ

Преовладаваће ведро, а само су понегде на северу и у планинским пределима могући краткотрајни пљускови. Са севера Африке стизаће топао ваздух. У порасту и јутарња и дневна температура. Ујутру од 11 до 15 степени, највиша дневна од 25 до 29. Током дана топло, променљиво облачно у већини места са дужим сунчаним интервалима, само у планинским […]

The post НАРЕДНА ТРИ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ И KРАТKОТРАЈНИ ПЉУСKОВИ appeared first on Radio Dunav.


Преовладаваће ведро, а само су понегде на северу и у планинским пределима могући краткотрајни пљускови. Са севера Африке стизаће топао ваздух. У порасту и јутарња и дневна температура. Ујутру од 11 до 15 степени, највиша дневна од 25 до 29.

Током дана топло, променљиво облачно у већини места са дужим сунчаним интервалима, само у планинским пределима и на северу понегде са краткотрајном кишом или пљуском.

Ветар слаб и умерен, у планинским пределима повремено и јак, југозападни. Најнижа температура од 11 до 15, а највиша од 25 до 29 степени.

Могући локалне падавине за Први мај

За Први мај променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло, а краткотрајна киша ће бити локалног карактера.

Ветар слаб и умерен, јужни и југоисточни, у кошавском подручју и на планинама у појачању. Најнижа температура од 11 до 16, а највиша од 26 до 29 степени.

У недељу променљиво облачно са сунчаним интервалима и топло. Појава краткотрајне кише биће локалног карактера. Ветар умерен, понегде и јак, југозападни, крајем дана и ноћу у скретању на северозападни.

Најнижа температура од 12 до 18, а највиша од 26 до 30 степени. У току ноћи пролазно наоблачење и захлађење понегде са кишом или краткотрајним пљуском.

The post НАРЕДНА ТРИ ДАНА ЛЕТЊЕ ТЕМПЕРАТУРЕ И KРАТKОТРАЈНИ ПЉУСKОВИ appeared first on Radio Dunav.


Read full article on Radio Dunav


Slobodno vreme

Lifestyle

Koliko hrana utiče na naš svakodnevni život nije nikakva tajna. Daje nam energiju, neophodne vitamine i minerale, ali po...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.