četvrtak, 29 april 2021 10:34

Цветна пијаца у Апатину 28. и 29. априла

Цветна пијаца у Апатину биће одржана у среду и четвртак, 28. и 29. априла, у пешачкој зони улице Српских владара, у периоду од 8 до 18 сати оба дана. Како сазнајемо од Немање Јовића, директора Туристичке организације општине Апатин, због актуелне епидемиолошке ситуације, током пијаце неће бити организовани забавни садржаји и наступи културно-уметничких друштава.  За …

Цветна пијаца у Апатину 28. и 29. априла Read More »


Цветна пијаца у Апатину биће одржана у среду и четвртак, 28. и 29. априла, у пешачкој зони улице Српских владара, у периоду од 8 до 18 сати оба дана.

Како сазнајемо од Немање Јовића, директора Туристичке организације општине Апатин, због актуелне епидемиолошке ситуације, током пијаце неће бити организовани забавни садржаји и наступи културно-уметничких друштава. 

  • За Цветну пијацу у Апатину ће бити обезбеђене све епидемиолошке мере. Имаћемо присутне ковид редаре који ће упозоравати све присутне на поштовање мера. Превасходно, обезбедили смо три метра размака између сваког штанда и максимално два излагача, односно продавца по једном штанду, који су у обавези да сво време трајања Цветне пијаце носе заштитне маске и користе дезинфекциона средства, рекао је Јовић и додао да је одзив излагача добар.
  • У Западнобачком округу је већ одржано неколико оваквих догађаја. Сви су изузетно успешно протекли и исто очекујемо и за Апатин, нарочито због тога што сигурно имамо најбоље услове, с обзиром на дужину наше пешачке зоне где ће Сајам бити одржан. 

У понуди на Цветној пијаци биће све врсте цвећа, како кућног и балконског, тако и баштенског. Такође, моћи ће се пазарити и зачинско биље, баштенски алат, украси и саксије за баште, а од продаваца ће се моћи добити и многи корисни савети.


Read full article on 025 info - Apatin


Slobodno vreme

Lifestyle

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.