sreda, 22 maj 2024 04:12

Međunarodni Street Volley turnir u Apatinu zakazan za 1. jun

Odbojkaški klub “Apatin” i ove će godine biti organizator Međunarodnog Street Volley turnira u Apatinu. Ovaj praznik odbojke biće održan u centru Apatina, u ulici Srpskih vladara i na Trgu Nikole Tesle, u subotu, 1 juna, a početak manifestacije je zakazan za 10 sati.

Kako navode organizatori, učešće će uzeti dečaci i devojčice, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 godište i mlađi.

Podsećamo, tradicionalni Međunarodni Street Volley turnir svake godine u Apatinu ugosti preko 1.500 takmičara, a prethodne tri godine na turniru je bilo više od 400 ekipa, sa oko 2.500 učesnika. Organizatori i ove godine očekuju veliki broj ekipa iz BiH, Hrvatske i Srbije.

Turnir će se održati na 30 terena za mini odbojku, na kojima će suditi 30 sudija iz Subotice, Sombora, Bačke Palanke, Vrbasa, Kule, Odžaka, Novog Sada i Apatina.

Za prve tri ekipe u svim kategorijama i na svim terenima su obezbeđene medalje, pehari, kao i pojedinačne nagrade.

Matija Milanović, igrač Vojvodine, je promoter Stret Volley turnira Apatin 2024. Matija je sa Vojvodinom osvojio dva trofeja u sezonii za nama, Kup i Super kup Srbije a postao je i juniorski šampion Srbije sa Vojvodinom i zvanično najbolji tehničar Srbije do 18 godina. Juniorski je reprezntativac Srbije, a ove godine našao se i na širem spisku selektora Kolakovića za Ligu nacija 2024.

Kao dečak igrao je na turniru Street Volley Apatin i osvajao zlatne medalje.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.