petak, 17 maj 2024 05:24

Radionica i prodajna izložba osoba sa invaliditetom u petak u Apatinu

Opština Apatin je u prethodnom periodu realizovala niz aktivnosti u saradnji sa nemačkom organizacijom GIZ koje su imale za cilj osnaživanje socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom.

Kao poslednju aktivnost, predvideli smo mini sajam organizacija koje se bave pitanjima podrške osobama sa invaliditetom.

Pozivamo vas da u petak 24.05. u 10 časova posetite sajam u pešačkoj zoni u glavnoj ulici, gde ćete imati priliku da vidite radove nastale tokom trajanja projekta, upoznate predstavnika i članove različitih udruženja i institucija, kao da prisustvujete radionici na otvorenom gde ćemo prikazati tehnike izrade suvenira i upotrebnih predmeta.

Izložba će biti prodajnog karaktera.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.