nedelja, 28 april 2024 06:14

Lokalizovan požar u fabrici kompanije "Fleš" u Apatinu

Požar koji je izbio jutros oko devet časova u pogonu kompanije "Fleš" u Apatinu je lokalizovan.

Požar je izbio u delu fabrike koji na visokim temperaturama u procesu bojenja i dorade tekstila obavlja sušenje materijala, a potom se proširio i na krovne panele.

Više ekipa vatrogasaca iz apatinske opštine i Sombora gasilo je vatru, da bi nakon sat vremena uspeli da lokalizuju požar.

Uzrok požara za sada nije poznat, a na teren su izašle ekipe Centra za vanredne situacije, policije i Inspekcije za zaštitu životne sredine.

Povređenih nije bilo, a navodno su i radnici vraćeni u pogon.

Uviđaj je u toku.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.