četvrtak, 11 april 2024 05:14

U petak humanitarni koncert benda "Krvava Meri" u apatinskom Domu kulture

 

U Velikoj sali Kulturnog centra Apatin, u petak, 12. aprila, sa početkom u 20 sati, biće održan humanitarni rok koncert apatinskog benda “Krvava Meri”.

Kako kažu u bendu, pomenuti datum za njih je od velike važnosti, jer je upravo 12. aprila 2009. godine na istom mestu, tačnije u holu Doma kulture, gde je nekad postojao kafić, tadašnji Tribute Azra bend imao svoj prvi nastup, a koji mnogi i dan danas pamte. Nakon oko pet godina, bend je promenio postavu i naziv u Krvava Meri, te kao takav nastupa do dana današnjeg.

Osim poklon koncerta svojim sugrađanima, te dobrom svirkom i atmosferom, članovi benda “Krvava Meri” ovaj muzički događaj oplemeniće i humanitarnom notom. S tim u vezi, iako će ulaz biti besplatan za sve posetioce, pozivaju publiku da, u skladu sa svojim mogućnostima, u kutiju za donacije koja će biti postavljena na ulazu u salu, pomognu Udruženje dobročinitelja "Mali Princ" Apatin, koje okuplja decu sa smetnjama u razvoju.

Kako je najavljeno, u okviru humanitarnog rok koncerta “Krvave Meri”, nastupiće i gosti iznenađenja.

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrologija može biti mnogo komlikovanija nego što se čini, zato ćemo verovatno pronaći neke pogrešne interpretacije oso...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.