sreda, 13 mart 2024 07:10

Povređeno trogodišnje dete i majka u saobraćajnoj nesreći

Trogodišnje dete i njegova majka povređeni su u večerašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u Lovačkoj ulici u Apatinu ispred broja 25.

Do nesreće je došlo u trenutku kada je kombi vozilo udarilo u parkirani automobil, pored kojeg se nalazila majka sa detetom.

Nezvanično saznajemo da su u pitanju teške telesne povrede, ali da ni majka ni dete nisu životno ugroženi.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.