ponedeljak, 12 februar 2024 15:16

Apatin domaćin treće radionice o proizvodnji rakije

Apatinsko udruženje proizvođača i ljubitelja voćnih rakija ,,ČUVARI TRADICIJE” poziva individualne proizvođače rakija na treću rakijašku radionicu. Na radionici će biti održan praktičan prikaz celokupnog toka savremenog načina proizvodnje rakije od koštičavog i jajabučastog voća, sa teoretskim delom.

Predavači na ovoj radionici će biti Petar Horti i Zoran Ristić, a njeno održavanje zakazano je za 23.mart 2024. godine u Međunarodnoj marini u Apatinu, od 9 do 16 časova. Kotizacija za učešće je 2400 dinara, a ona obuhvata brošuru o savremenom načinu proizvodnje rakije, degustaciju rakija i ručak.

Kotizaciju uplatiti na : GORNjE PODUNAVLjE, sa naznakom “Za rakijašku radionicu”, žiro račun: 160-6000001044524-62. Prijave se primaju do 15.marta 2024. godine a broj učesnika je ograničen. Za sve dodatne informacije obratite se na 063501459 i 065523366 ili na e-mail adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Izvor: Radio Dunav

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.