subota, 25 novembar 2023 06:02

MONOKOMEDIJA Semira Gicića u Kulturnom centru Apatin zakazana za 29. novembar, karte u prodaji od ponedeljka

U sredu, 29. novembra, u Velikoj sali Kulturnog centra Apatin, biće održana monokomedija pod nazivom Beskompromisni Stand up Semira Gicića. Početak ovog komada, a koji izvodi glumac i dramaturg Semir Gicić, zakazan je za 20 sati. Cena ulaznice iznosi 800 dinara.

Iz Opštinskog kulturnog centra saznajemo da se karte mogu kupiti na blagajni ove ustanove kulture u ponedeljak, utorak i sredu (27,28 i 29. novembar) prepodne od 10 do 12 časova i poslepodne od 17 do 19 časova.

“U nastupima Semira Gicića nema psovki, političkih tema, muško-ženskih odnosa, viceva, jeftinih metafora, pevanja, igranja i drugog badava trošenja vremena. Samo sat i po vremena analize osoba kojima fale osobine osoba, životnih situacija i predrasuda o sortama ljudskim i neljudskim”, rečeno je o ovoj monokomediji, koja je do sada izvedena preko 100 puta, širom Srbije, Crne Gore, BiH, Hrvatske...

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.