nedelja, 24 septembar 2023 05:09

Srebrna medalja za apatinske kajakašice na prvenstvu Srbije

Održano je i prvenstvo Srbije u kajaku i kanuu na mirnim vodama čime je stavljena tačka na ovogodišnju takmičarsku sezonu.

Ekipa trenera Jove Mandića i sa ovog takmičenja se vratila sa medaljom. Anja Kovačević i Sonja Urtajl vratile su se sa srebrnom medaljom u disciplini K2-500m kadetkinje, i time potvrdile celogodišnju dobru formu i sve rezultate osvojene ove godine. Pored toga one su nastupile i u tri trke u starijoj juniorskoj konkurenciji gde su na 1000m, 500m i 200m bile tri puta četvrte gde su medalje izmakle za nekoliko cantimetara.

Anja je veslala i u trci jednoseda na najkraćoj 200m i bila 7. A Sonja je veslala jednosed na 1000m i osvojila 5. Mesto.

Pored njih dve na prvenstvu je učestvovao i Marko Kovačević koji je na žalost ostao bez plasmana u finalne trke. Dajana Urtajl nije nastupila zbog povrede.

Izvor: apatinskenovine.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.