utorak, 19 septembar 2023 06:39

Prvog dana jeseni festival kraft piva u Apatinu

Moto klub “Apatin” u subotu, 23. septembra 2023. godine u svom sedištu, nekadašnjem „Bermutskom trouglu“ (raskrsnica Srednje, Lađarske i ulice Kružni nasip) u saradnji sa Udruženjem građana „Moj Apatin“, a uz podršku Turističke organizacije Apatin organizuje festival kraft piva.

Ulaz na događaj je slobodan, a žurka pod vedrim nebom počinje od 19 časova. Ljubitelјi zanatskog piva imaće priliku da degustiraju proizvode četiri pivare: “Ravangrad”, “Vrač”, “3bir” i “Birokrate”. Za dobru atmosferu u uvodnom delu večeri biće zaduženi Igor Gnendiger i Ena Đorđević, a potom će nastupiti novosadski bend “Tragovi prošlosti”.

Iz Moto kluba “Apatin” pozivaju sve lјubitelјe rok muzike i piva iz domaće radinosti, da posete njihove nove prostorije kako bi zajedno uživali u pripremlјenom ambijentu i ispraćaju leta.

Slobodno vreme

Lifestyle

Pažljivo isplaniran budžet pred odlazak na letnji odmor, pomoći će vam da uživate u slobodnim danim bez brige da li ćete...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.