petak, 17 mart 2023 07:54

Cigareta uzrok dima od koga su stradale dve žene u Apatinu

Više javno tužilaštvo u Somboru potvrdilo je da su u sredu popodne u kući u ulici Petefi Šandora u Apatinu pronađena beživotna tela dve žene. Stradale su M.T. (88), vlasnica kuće i D.Z. (68) za koju se veruje da je bila podstanarka. Na osnovu nalaza na terenu sumnja se da su se dve žene ugušile od dima.

„Pretpostavljamo da je nesreća izazvana upaljenom cigaretom, a da su žene u međuvremenu zaspale. Na osnovu zatečene situacije, može se zaključiti da je jedna od njih pokušala da ugasi vatru, dok se druga žena nije ni budila“ kažu u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

U naselju Braće Jerković povređena žena dok je prelazila ulicu

Prema prvim nalazima policije i forenzičara nema tragova nasilja, ali je Više javno tužilaštvo poslalo tela na obdukciju.

Izvor: politika.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako želite da proverite koliko ste pametni, predstavljamo vam zagonetku za koju mnogi tvrde da je najteža na svetu. Pro...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.