sreda, 08 mart 2023 10:33

Oglasilo se tužilaštvo u slučaju ubistva starice u Apatinu: Ove dve stvari su za sad poznate, ubica na slobodi

Osumnjičenom za zločin na teret se stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godine

Bosiljka Miljanović (83) ubijena je 6. marta ove godine u svojoj kući u Apatinu, a Više javno tužilaštvo u Somboru tvrdi da nema svedoka zločina i da je telo poslato na obdukciju. Nju je zaklanu našla komšinica, a veruje se da je motiv ubistva koristoljublje.

Prema njihovim rečima, osumnjičenom za zločin na teret se stavlja teško ubistvo za koje je zaprećena kazna zatvora do 40 godine.

- Miljanović Bosiljka nasilno je lišena života, nema svedoka krivičnog dela i telo je poslato na obdukciju- kažu iz Višeg javnog tužilaštva u Somboru.

Podsećanja radi, starica je u ponedeljak rano ujutru nađena mrtva u kući, a imala je veliku posekotinu na vratu. Sumnja se da je ubica čekao da Bosiljkina unuka ode na posao.

Komšije u strahu

„Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko letnje sezone. Verovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću“, navode komšije i dodaju da žena sigurno ne bi pustala nepoznate ljude u kuću.

„Nakon smrti supruga ona se vratila u Apatin da živi jer nije mogla više da bude sama tamo. Bosin sin i snaja su preminuli rano i zbog toga je unuka živela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga, ali smo se i mnogo zabrinuli jer još uvek nije niko uhapšen, ne izlazimo napolje i vrata su nam zaključana. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro“, rekla je komšinica za Nova.rs.

Izvor: telegraf.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Astrolozi veruju da zvezde igraju veliku ulogu u tome kako se dvoje ljudi slažu. Dok su neki znakovi kompatibilni i u nj...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.