Mladić osumnjičen da je kod Odžaka ubio svog strica ostaje iza rešetaka Foto: 021.rs
utorak, 21 februar 2023 10:32

Mladić osumnjičen da je kod Odžaka ubio svog strica ostaje iza rešetaka

Dvadesetjednogodišnjem S. I, koji se sumnjiči da je u Srpskom Miletiću kod Odžaka usmrtio svog strica, nakon saslušanja je određen pritvor najkasnije do 15. marta.

Kako piše Dnevnik, rešenjem sudije za prethodni postupak Višeg suda u Somboru S. I. je određen pritvor zbog sprečavanja mogućeg uticanja na svedoke u ovom postupku.

Trebalo bi da bude saslušano pet osoba. S. I. je u pritvoru i zbog sumnje da je izvršio krivično delo za koje je zaprećena zatvorska kazna duža od 10 godina.

"Imajući u vidu način izvršenja u posledicu krivičnog dela za koje se okrivljeni tereti, te da se radi o teškom delu s elementima nasilja, koje je izvršeno u jednoj maloj sredini, a što je sve dovelo do uznemirenja javnosti, koje može da ugrozi nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", pojašnjava za Dnevnik portparolka somborskog Višeg suda Manela Operta Podunavac.

Dnevnik saznaje, tužilaštvo je donelo naredbu o sprovođenju istrage.
Somborska policija uhapsila je sredinom februara S. I. (21) zbog sumnje da je u januaru, u okolini Odžaka, oštrim predmetom usmrtio svog strica (64). Saopšteno je i da se uhapšeni sumnjiči da je ubistvo izvršio u kući i da je telo sakrio u šahtu.

Izvor: 021.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

  Poslovni sastanci predstavljaju osnovu za donošenje važnih odluka, razmenu ideja i usklađivanje strategija unutar org...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.