Marija Torbić Marija Torbić

3. novembra 1970. godine u Somboru je rođena Marija Torbić (danas Lukić), atletičarka, trener i međunarodni sudija sportskog aerobika i fitnesa.

Bila je prvakinja Srbije na 400 i 800 metara.

U bodibilding klubu ’’ABA’’ osnovala je i vodi odeljak sportskog (takmičarskog) aerobika i fitnes timova od 1997.godine da bi stvorila ekipu koja je 2001. godine bila državni prvak.

Od 2005.godine je međunarodni sudija, a godinu dana kasnije osnovala je Sudijsku organizaciju FISAF Srbija, a 2007. postala i sportski direktor ove organizacije i sportski direktor Svetskog šampionata održanog u Beogradu.

Selektor i trener reprezentacije Srbije je za uzrast kadeta i juniora.

Autor: Dušan Kolundžija

Lifestyle

El Salvador je poslao više od 4.000 bezbednosnih snaga u tri zajednice na periferiji prestonice da iskorene članove band...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.