petak, 03 februar 2023 06:07

Carina u Somboru prodaje obuću, odeću, tehniku, zlatan nakit, goveđu kožu...

Carinarnica Sombor organizovaće 10. februara od 9 do 14 časova onlajn prodaju trajno oduzete robe.

Svi zainteresovani za učešće u licitaciji mogu da se prijave na sajtu Uprave carina. U ponudi su garderoba, obuća, tehnička roba, zlatan nakit, ručni časovnici, goveđa koža za šivenje, sprave za fitnes...

Razgledanje robe zakazano je za petak, 3. februar u terminu od 12 do 13:30 časova, u Carinarnici Sombor, Industrijska zona bb.

Krajnji rok za uplatu kaucije za učešće na licitaciji je 6. februar do ponoći.

Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.