sreda, 10 jul 2024 07:05

„Nagrada grada Sombora 2024“ – ASU „Somborska arena“ najuspešniji klub na takmičenju

U nedelju, 7. jula, na Auto – kros areni u Rančevu održana je Trka za „Nagradu grada Sombora 2024“ u organizaciji ASU „Somborska arena“, pod pokroviteljstvom Grada Sombora. 

Više od 40 vozača iz Srbije, Mađarske i Republike Srpske, podeljenih u devet klasa, borilo se za titulu najboljeg, a kao i prethodnih godina, i ove godine su juniori i dame imali priliku da pokažu svoje znanje i umeće kada je auto – kros u pitanju.

Pre početka takmičenja upriličen je svečani defile svih takmičara, koji je predvodio najmlađi učesnik, petogodišnji Jovan Popov.

Kada je reč o pobednicima, pobednik klase 1 je Goran Milić, klase 2 Zoran Savić, klase 3 Borislav Radosavljević, klase 4 Igor Aperlić, klase 5 Vid Zubić i klase 6 ujedno i najjače klase Ivan Todorović.

U trci dama, najbrža je bila Gorana Draganić, dok je u „Buggy 1600“ klasi najbrži bio Nenad Ristić. U klasi „Kart cross“, pobedu je odneo Ivan Todorović.

Kada je reč o klubovima, najuspešniji klub takmičenja je ASU „Somborska arena“, a svoje učešće je uzelo devet auto – kros klubova.

Somborska arena je trenutno jedna od tri auto – kros staze u Srbiji na kojoj se odvijaju zvanična takmičenja, te uz svojih 1.000 metara dužine i pregršt interesantnih krivina, pruža kako veliko uživanje vozačima, tako i brojnoj publici koja svake godine u sve većem i većem broju poseti događaj.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.