utorak, 25 jun 2024 07:49

Do prvog jula za saobraćaj zatvoren deo Vojvođanske i ulice i Josifa Marinkovića (pružni prelaz)

Od 26. juna do 1. jula deo ulice Vojvođanska i Josifa Marinkovića (pružni prelaz) u Somboru biće zatvoren za saobraćaj. U navedenom periodu vršiće se radovi na rekonstrukciji pružnog prelaza.

U toku trajanja radova biće izmenjen režim saobraćaja i molimo sve učesnike u saobraćaju da poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju a u cilju bezbednog odvijanja saobraćaja. Privremena saobraćajna signalizacija upućuje na alternatine pravce.

26.06.2024 dana za saobraćaj biće otvoren pružni prelaz u ulici Konjevićeva i Braće Miladinov.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.