ponedeljak, 24 jun 2024 04:28

Somaratonci na pobedničkom postolju na novosadskom Noćnom maraton

U subotu 22. juna održano je jubilarno 15. izdanje Noćnog maratona u Novom Sadu koje je ovog puta privuklo više od 800 učesnika. Članovi Atletsko rekreativnog kluba ‘’Somaraton’’ iz Sombora nastupili su u svim distanacama na ovoj trci. Najviše uspeha imali su Tijana Kabić koja je bila vicešampionka trke na 6 kilometara i Bogdan Nikolić koji je zauzeo treće mesto u u nordijskom hodanju.

Distancu od 6 kilometara istrčali su i Dejana Štajfer, Branko Nenadić, Boško Jerković, Danica Grujić Firanj i Đorđe Rackov.

Polumaratonsku distancu od 21 kilometar istrčali su Predrag Gagić, Zoran Nikolić i Zorica Kulić koja je zauzela prvo mesto u svojoj starosnoj kategoriji.

Najtežu atletsku disciplinu maraton u dužinu od 42 kilometra istrčali su Dejan Nikolić, koji je zauzeo deseto mesto u apsolutnom plasmanu i treće mesto u starosnoj kategoriji i Nedeljko Katić.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.