nedelja, 23 jun 2024 05:21

Zakazana Konstitutivna sednica skupštine grada Sombora

Konstitutivna sednica Skupštine grada Sombora zakazana je za petak 12. jula 2024. godine, u Velikoj sali zgrade Županije, sa početkom u 9.00 časova.

Na konstitutivnoj sednici potvrdiće se mandati odbornicima Skupštine grada, biraće se predsednik i zamenik predsednika Skupštine, postaviće se sekretar Skupštine, a na dnevnom redu je i izbor izvršnih organa Grada Sombora, odnosno izbor gradonačelnika, zamenika gradonačelnika i 9 članova Gradskog veća.

Saziv konstitutivne Skupštine grada Sombora možete pogledati ovde.

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.