nedelja, 16 jun 2024 07:55

U nedelju na somborskom hipodromu na programu „Probni Derby“

 

Konjički klub Vojvođanin, danas od 15 časova, na Gradskom hipodromu u Somboru organizuje treći konjički dan ove esezone. Kako se navodi u pozivu organizatora, na programu će biti deset kasačkih trka, od kojih je glavna „Probni Derby“. Sve trke su u dužini od 2.2 kilimetra, nagradni fond se kreće od 100 do 180 hiljada dinara.

Više informacija o trkama možete pročitati u Propozicijama takmičenja. Predstavnici somborskog kluba uputili su poziv svim našim sugrađanima da dođu na hipodrom u što većem broju kako bi mogli uživati u čarima konjičkog sporta !

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.