sreda, 05 jun 2024 16:59

Boćari somborskog "Ravangrada" ubedljivi u Beogradu

 

Boćari Ravangrada slavili su u šestom kolu Prve boćarske lige Srbije na gostovanju u Beogradu nad ekipom Savo Bjelobrk. Gosti su bili bolji rival tokom celog meča i na kraju su zasluženo upisali trijumf sa 4:18 (124:176). Nakon ovog kola ekipa sa Gradskog stadiona trenutno sa osam bodova (dve pobede, tri poraza i remi) drži četvrtu poziciju.

Naredni rival biće im ekipa Dalmatinca iz Rume. Ovaj meč na programu je u nedelju, 9. juna od 15 časova. U istom terminu snage će odmeriti i Novi Beograd – NBGD, Zele – Kozara, Dinara – Sava Bjelobrk.

Izvor: somborsport.org

Slobodno vreme

Lifestyle

Kome se obraćamo ukoliko imamo primedbe na ponašanje lekara i sestara? Da li u domovima zdravlja u Srbiji postoji zašti...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.