nedelja, 26 maj 2024 08:01

Održan je 19. susret oldtajmera u Somboru

„Susret starovremenih vozila“ održao se po 19. put u Somboru i okupio ljubitelje oldtajmera, ali i privukao veliku pažnju naših sugrađana. Manifestaciju je zvanično otvorio član Gradskog veća za oblast komunalne delatnosti i investicija Đorđe Zorić, koji je pozdravio učesnike i poželeo im prijatan boravak u Somboru.

„Dragi gosti i dragi Somborci, pozdravljam vas u ime Grada Sombora i u svoje lično ime. Lepo je videti da istrajavate u vremenu i želite da vreme zaustavite i učinite da sve ono što je nekada bilo lepo, prikažete danas ovde. U prethodna dva dana smo imali ovde „Karavan bezbednosti saobraćaja“, gde su naši najmlađi, ali i ostali sugrađani imali priliku da se upoznaju sa osnovama iz bezbednosti saobraćaja, a danas imamo ovu izuzetno lepu manifestaciju. Svima želim prijatan boravak u našem gradu i da uživate u svemu onome što ovaj grad pruža i da nam se svi zajedno vratite ovde iduće godine i po dvadeseti put“ rekao je gradski većnik Zorić.

Manifestacija za cilj ima širenje tehničke kulture i znanja o istoriji automobilizma, a pored toga, predstavljanje Sombora i njegovih znamenitosti gostima koji dolaze. Na ovogodišnjem susretu, publici je prikazano oko 70 automobila i 20 motocikala.

Organizatori manifestacije su Oldtajmer Kretaivni studio „Des Arts“, u saradnji sa Turističkom organizacijom grada Sombora, uz pokroviteljstvo Grada Sombora.

Slobodno vreme

Lifestyle

Efikasno uklonite kamenac sa pegle na brz i jednostavan način, sve što vam treba je jedna svakodnevna namirnica koju već...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.