subota, 25 maj 2024 04:27

Završena rekonstrukcija košarkaškog terena u „Jamama“

Završeni su radovi na rekonstrukciji košarkaškog terena u sportsko – rekreativnom centru u „Jamama“, a tim povodom, završene radove su obišli gradonačelnik Grada Sombora Antonio Ratković, članovi Gradskog veća Antonija Nađ Kosanović i Sava Dojić, te predstavnici Mesne zajednice „Nova Selenča“, Sportskog centra „Soko“ i Sportskog saveza grada Sombora.

Obilaskom završenih radova, članica Gradskog veća za sport, decu, omladinu i zdravstvo Antonija Nađ Kosanović, izjavila je da su ovaj projekat izglasali građani Nove Selenče i da će Grad Sombor nastaviti da ulaže u sportsku infrastrukturu, kako u gradu, tako i u ostalim naseljenim mestima, na zadovoljstvo svih sugrađana.

„Na košarkaškom terenu su završeni radovi na uklanjanju stare tartan podloge, nakon čega je postavljen novi sloj asfalta na koji je postavljena multifunkcionalna gumena podloga sa akrilnim prelazom debljine 6 milimetara. Ova podloga je znatno kvalitetnija i dugotrajnija, a u značajnijom meri će doprineti da se smanje povrede sportista usled padova. Pored toga, ovo sportsko igralište je obogaćeno i sa stolom za nožni tenis. Što se tiče tekbola, ovo je sport u usponu i nama je drago da smo među prvim lokalnim zajednicama koje pružaju podršku da se ovaj sport još brže razvije“, rekla je gradska većnica Nađ Kosanović.

Rekonstruisani sportski teren će služiti svima koji žele da se bave sportom i rekreacijom, a izvođač radova je „MUSCULUS“ d.o.o. Beograd.

Grad Sombor nastavlja sa realizacijom projekata koji se izvode u okviru participativnog budžetiranja, a koje su izglasali sugrađani svako u svojoj mesnoj zajednici, kako bi se poboljšao životni standard građana.

Slobodno vreme

Lifestyle

Naučnici su prvi put otkrili pećinu na Mesecu. Najmanje 100 metara duboka, smatra se da bi mogla da bude idealno mesto d...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.