petak, 26 april 2024 08:25

U Somboru održane male olimpijske igre za najmlađe osnovnoškolce

U Sokolskom domu u Somboru, juče je održano Opštinsko takmičenje u malim olimpijskim igrama za prve, druge i treće razrede osnovnih škola. Ispred Grada Sombora, sportskoj manifestaciji je prisustvovala članica Gradskog veća za oblast sporta, dece, omladine i zdravstva Antonija Nađ Kosanović, koja je pozdravila mlade takmičare i poželela im puno sreće, uspeha i zabave tokom takmičenja.

„Želim vam dobrodošlicu na ovo izuzetno lepo takmičenje. Grad Sombor podržava veliki broj besplatnih sportskih programa među kojima je i „Sportić za decu“ kroz koji se uključuju u bavljenje sportom naši najmlađi sugrađani. Drago mi je što ste odlučili da se takmičite i da predstavljate svoju školu. Danas je bitno druženje, svi ste vi pobednici i želim vam puno sreće i uspeha tokom takmičenja, ali i lepog druženja sa vašim drugarima“, rekla je gradska većnica Nađ Kosanović.

Svoje veštine i znanje u savladavanju prepreka na poligonu spretnosti, prikazalo je 13 ekipa iz pet osnovnih škola: OŠ „Dositej Obradović“ Sombor, OŠ „Branko Radičević“ Stapar, OŠ „Nikola Vukićević“ Sombor, OŠ „Bratstvo jedinstvo“ Sombor i OŠ „Bratstvo jedinstvo“ Bezdan. Prvoplasirane ekipe nastaviće svoje učešće na Okružnom takmičenju koje će se održati u Somboru 9. maja.Gradska većnica

Antonija Nađ Kosanović, pozvala je i druge škole da se odazovu ovakvim takmičenjima, jer je uvek lepo videti da se deca bave sportom od najranijeg uzrasta, a pored toga, razvijaju svoje fizičke sposobnosti i timski duh.

Slobodno vreme

Lifestyle

Prema podacima Interpola, globalna ilegalna industrija lažnih lekova najbrže je rastuća kriminalna delatnost na svetu sa...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.