utorak, 23 april 2024 08:44

Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika bez naplate parkiranja u Somboru

Javno komunalno preduzeće ''Parking servis Sombor'' Sombor obaveštava građane da za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika neće vršiti kontrolu i naplatu parkiranja od srede 01. maja do ponedeljka 06. maja 2024. godine. Preduzeće sa redovnom kontrolom i naplatom parkiranja počinje u utorak 07. maja 2024. godine.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.