sreda, 17 april 2024 05:34

Grad Sombor oprema Turistički info centar - Evo kako bi mogao da izgleda (FOTO)

Grad Sombor raspisao je javni poziv za radove na opremanju Turističkog info centra.

U pitanju je objekat u vlasništvu Grada, koji se nalazi u Ulici kralja Petra Prvog i koji, kako je navedeno u dokumentaciji, predstavlja objekat pogodan za uspostavljanje jedinstvenog turističkog informacionog centra sa pratećim sadržajima.

Projektovana spratnost je P+1.

Kako bi se u potpunosti ostvarila namera i ispunila svrha kreiranja ovakvog, jedinstvenog objekta u gradu koji će doprineti povećanju turističke ponude, potrebno je izvršiti unutrašnje opremanje prostora izradom nameštaja po meri (drvo, iverica, metal, keramika i staklo), sprovođenjem pratećih elektroinstalaterskih radova i postavljanjem dekorativnih elemenata na nameštaj, dodaje se.

Nameštaj je potrebno izraditi po specifikacijama (tehničkom crtežu) koji je ranije pripremljen i u skladu sa dimenzijama prostora. Za tehnički crtež bio je zadužen Nomad design iz Novog Sada. Kako je nadeveno, za projeakt vizitorski centar klijent je Agrobiznis centar, a crtež je validan u skladu sa dobijenim informacijama. Pre izrade ugradnog nameštaja, potrebno je uzeti tačne mere na licu mesta, zbog mogućih odstupanja od projekta prilikom izvođenja građevinskih radova, navedeno je.

Prateći radovi podrazumevaju ugradnju dekorativnog osvetljenja u police, postavljanje užadi, drvenih elemenata i tapeta na police i ormare u vidu dekoracije i konačno oslikavanje dva mini murala kako bi se zaokružio proces unutrašnjeg uređenja.

Procenjena vrednost radova je 3.158.265, a rok za podnošenje ponuda 7. maj.

Izvor: ekapija.com

Slobodno vreme

Lifestyle

Mirisna tečnost koju komarci mrze. Napravite ovu tečnost, sipajte u činiju, stavite manju sveću koja može da pluta i ko...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.