sreda, 17 april 2024 05:33

Olujno nevreme praćeno jakim vetrom protutnjalo Somborom i Bačkom

Olujno nevreme praćeno jakim vetrom i kišom protutnjalo je Zapadnobačkim okrugom, a od siline vetra stvarali su se gusti nanosi prašine na saobraćajnicama i lomile grane drveća u pojedinim somborskim ulicama.

Ekipa JKP Zelenilo imala je više intervencija da oslobode ulice od polomljenih grana kako bi se odvijao nesmetan saobraćaj.

Izvor: RTV

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.