sreda, 10 april 2024 11:29

Planirana isključenja struje u Somboru za četvrtak i petak

U Somboru su planirana isključenja električne energije u sledećim ulicama:

Četvrtak, 11.4.

Od 8:30 do 14 časova
Ulice Josićki put od broja 43 do broja 105 i od broja 42 do broja 112 i vikend naselje, kao i ulice Banijska, Igmanska, Tome Rosandića, Dinarska, Gavrila Principa, Ivana Mažuranića, Stanka Paunovića, Slobodana Bajića,M.P.Čkalje, Pavla Vujisića, Svetog Nikole, Kupalište-Štrand

Petak, 12.4.

Od 9 do 11 časova
Ulice Miloša Obilića od broja 7 do broja 69 i od broja 12 do broja74, Hajduk Veljka od broja 1 do broja 31 i od broja 2 do broja 12, koa i u ulici Jug Bogdana od broja 1 do broja 7 i od broja 2 do broja 14.

Slobodno vreme

Lifestyle

Brzo je postao viralan na nekoliko društvenih platformiSkupoceni telefoni često se smatraju “statusnim simbolom”, a naža...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.