ponedeljak, 26 februar 2024 05:57

Policija na graničnom prelazu Bezdan zaplenila više od 350.000 tableta ekstazija

Policija je na graničnom prelazu Bezdan na izlasku iz Srbije ka Hrvatskoj u kamionu bugarskih registracija pronašla 350.505 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, najverovatnije ekstazija, saopštili su iz informativne službe Ministarstva unutrašnjih poslova.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga uhapšen je vozač kamiona M.G.I. (1977).

"Na izlazu iz zemlje, kontrolisano je vozilo kojim je upravljao bugarski državljanin i u dva rezervna točka pronađena je veća količina tableta", navodi se u saopštenju.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Više javno tužilaštvo u Somboru.

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.