ponedeljak, 19 februar 2024 06:07

Za one koji planiraju polazak za Novi Sad: Najavljeni radovi i obustava saobraćaja na deonicama puta Bač – Deronje i Bački Petrovac – Rumenka

 

Javno preduzeće “Putevi Srbije” je najavilo obustavu saobraćaja na deonicama puta Bač-Deronje i Bački Petrovac – Rumenka. Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Na deonici puta Bač-Deronje saobraćaj će biti obustavljen od 19. februara od 8 sati do 31. marta, zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na delu državnog puta I B reda broj 12, od ulaza u naseljeno mesto Deronje do raskrsnice državnih puteva I B reda broj 12 i II A reda broj 112, u Baču.

Alternativni putni pravac tokom obustave: Bač – Selenča – Ratkovo (IIA 112), Ratkovo – Odžaci (IIA 111), Odžaci – Deronje (IB 12).

U periodu od 20. februara od 8 sati do 31. maja na snazi će biti obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na delu državnog puta II A reda broj 111, na deonici od Instituta za ratarstvo i povrtarstvo NS “Seme”, Odeljenje u Bačkom Petrovcu, do raskrsnice državnih puteva II A reda broj 111 i II A reda broj 113 u Rumenci.

Saobraćaj će se odvijati alternativnim putnim pravcem: Bački Petrovac – Gložan (lokalni put), zatim državnim putem I B reda broj 12 Gložan – Begeč – Futog – Novi Sad, i povratak na trasu državnog puta II A reda broj 111 u Novom Sadu.

Slobodno vreme

Lifestyle

Nikola Tesla, jedan od najplodnijih i najkreativnijih umova koje je čovečanstvo ikada imalo, ostavio je neizbrisiv trag ...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.