četvrtak, 07 decembar 2023 07:12

Počela isporuka šeste tranše prehrambenih paketa za socijalno ugroženo stanovništvo somborske opštine

Član Gradskog veća za oblast socijalne zaštite Darko Smilјanić, posetio je prostorije Crvenog krsta u Somboru koji će vršiti distribuciju šeste tranše prehrambenih paketa.

Crveni krst Sombor će u saradnji sa mesnim zajednicama podeliti pakete socijalno ugroženom stanovništvu na osnovu spiska koji je dostavio Centar za socijalni rad. Šestom tranšom je obuhvaćeno petnaest naselјenih mesta i salaša koji će dobiti 550 paketa.

Grad Sombor donira pomoć onima kojima je to potrebno, a sa akcijom će se nastaviti i u narednom periodu.

Slobodno vreme

Lifestyle

S obzirom da ulazimo u prolećnu sezonu, gde temperature postepeno rastu, raste i aktivnost miševa i pacova koji traže me...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.