nedelja, 01 oktobar 2023 05:14

Manifestacija Dani hleba, vina i lјubavi u Stanišiću

U subotu, 7. oktobra udruženje žena "Udahni život" iz Stanišića organizuje manifestaciju "Dani hleba, vina i lјubavi" u seoskoj galeriji, od 16-20 časova.

Pozivamo sve male proizvođače i udruženja koja žele da učestvuju, da se jave na telefon: 0628245250, Ljilјana Gusić.Manifestacija je izlagačkog, takmičarskog i prodajnog karaktera. Takmičenje će biti u tri kategorije, od kojih je unapred poznata kategorija hlebova i pogača, pa pozivamo učesnike da ponesu takmičarski eksponat.

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.