petak, 22 septembar 2023 06:31

Završetak rekonstukcije mosta na Apatinskom putu tokom oktobra

Završetak radova na rekonstrukciji mosta na Apatinskom putu očekuje se u toku oktobra meseca. Kako navode na zvaničnom sajtu Gradske uprave Grada Sombora, u toku su završni radovi na uređenju pristupnih puteva ka mostu i pešačko – biciklističke staze koja je proširena sa obe strane kolovoza za 30 cm.

“Radovi na konstrukciji mosta su završeni, kao i sistem odvodnjavanja atmosferske vode, a trenutno se radi na armiranim betonskim podlogama za postavljanje javne rasvete. Završetak radova i puštanje saobraćaja preko novog i proširenog mosta očekuje se u toku sledećeg meseca. Završetkom ovih radova biće kompletirana rekonstruisana deonica puta od mosta u Somboru do ulaza u Apatin, a stanovnici ova dva grada moći će da stignu brže i bezbednije do željenih destinacija”, saopštili su u somborskoj Gradskoj upravi.

Izvor: Radio Apatin

Slobodno vreme

Lifestyle

Ako ne znate čime biste mogli da obogatite svoju baštu, ovih pet biljaka uvek su dobra ideja Svaki vrt izgleda lepše ka...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.