nedelja, 14 maj 2023 18:28

Dve nesreće kod Sombora: Taksi sleteo na benzinsku pumpu, izgorelo ukradeno vozilo

Dve nesreće su se danas dogodile u mestu Stapar, kod Sombora, gde je taksi vozilo sletelo na benzinsku stanicu, dok je u drugom incidentu izgoreo ukradeni automobil.

U prvoj nesreći nisu povređeni ni taksi vozač, niti dvoje putnika koje je prevozio, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Vozač je testiran na alkohol i psihoaktivne supstance i rezultat je bio negativan, pa se pretpostavlja da je udes posledica umora ili neprilagođene brzine, navela je Radiotelevizija Vojvodine.

U drugoj nesreći se zapalilo ukradeno vozilo, a policija traga za neidentifikovanom osobom koja je pobegla sa lica mesta.

Izvor: danas.rs

Slobodno vreme

Lifestyle

Horor filmovi su žanr koji ne prija svakome, ali ukoliko ste otvoreni za preporuke, možete pronaći puno zanimljivih ostv...

Disclaimer I

Sve informacije na ovoj veb stranici objavljuju se u dobroj nameri i samo u opšte informativne svrhe. Veb stranica sombor.info ne daje nikakve garancije o potpunosti, pouzdanosti ili tačnosti objavljenih informacija. Svaka radnja koju preduzmete u vezi sa informacijama koje pronađete na ovoj veb stranici je na vaš sopstveni rizik i vlasnik sajta neće biti odgovoran za bilo kakve nastale gubitke i/ili štetu.

Disclaimer II

Materijal preuzet sa interneta smatra se javno dostupnim osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju da postoji problem ili greška u vezi sa autorskim pravima na određenom materijalu, kršenje autorskih prava je učinjeno nenamerno.

Nakon predstavljanja dokaza o autorskim pravima, sporni materijal će odmah biti uklonjen sa sajta.